Hopp til hovedinnhold Hopp til skeboks Hopp over bndkommandoer

Hans Fredrik Nordhaug - Kvalitetskonferansen 2008

Jeg deltar på norge.no/DIFI sin konferanse Kvalitet på nett 2008 - er web 2.0 og sosial web til nytte for offentlige nettsteder? Prisen for beste offentlige nettsteder 2008 skal deles ut, men for å være ærlig er nok himolde.no sjanseløs - vi er fornøyd hvis vi får bedre vurdering enn i fjor.

Ellers gjør jeg et lite forsøk på å dekke konferansen over Twitter - se min Twitter konto. (Ja, jeg er på Twitter.) Jeg har også prøvd å bruke såkalte HashTags - se taggen kvalitet2008.

Postet 4. desember 2008 - 10:41.

Ingen kommentarer

Har du en kommentar?

(valgfritt felt)
(valgfritt felt)
Husk personlig info?
Merk: Alle HTML-tagger utenom <b> og <i> fjernes fra kommentarer. Du kan lage lenker ved å skrive URLen eller e-postadressen rett inn i teksten.

Søk

Drevet av PivotX - 2.3.11
XML: RSS-strøm (2.0)
XML: Atom-strøm