Hopp til hovedinnhold Hopp til skeboks Hopp over bndkommandoer

Hans Fredrik Nordhaug - RPNBuddy er død, lenge leve RPNChat

RPNBuddy har lenge vært utilgjengelig. Jeg kontaktet forfatteren, John Graham-Cumming, og han var så vennlig å gi meg kildekoden (under GPL v2). Jeg forbedret koden litt og har nå startet opp igjen tjenesten med navnet RPNChat. (Kontoen RPNBuddy er tapt.) Tjenesten skal være tilgjengelig 24/7 - gi meg beskjed hvis den er utilgjengelig eller hvis du vil ha tilgang til kildekoden.

In English: RPNBuddy has been unavailable for some time. The author, John Graham-Cumming, generously gave me the RPNBuddy source code (under GPL v2) and I have relaunched the service as RPNChat. (The account RPNBuddy was lost.) Let me know if the service is down (or you want to look at the source code).

PS! John Graham-Cumming has written about the relaunch - RPNBuddy returns as RPNChat.

Postet 20. juni 2008 - 11:33.

Ingen kommentarer

Har du en kommentar?

(valgfritt felt)
(valgfritt felt)
Husk personlig info?
Merk: Alle HTML-tagger utenom <b> og <i> fjernes fra kommentarer. Du kan lage lenker ved å skrive URLen eller e-postadressen rett inn i teksten.

Søk

Drevet av PivotX - 2.3.11
XML: RSS-strøm (2.0)
XML: Atom-strøm