Hopp til hovedinnhold Hopp til skeboks Hopp over bndkommandoer

Hans Fredrik Nordhaug - Test av nettsikkerhet

I kurset INF775, som inngår i vår fleksimaster, har to studenter satt opp en maskin for å se hvor mye uønsket aktivitet det er på nettet. Dette er en av fire prosjektoppgaver i kurset som foreleses av Bjørn Jæger. Maskinen/tjeneren er helt ny og ukjent - hvor lang tid tar det før den blir oppdaget og forsøkt utnyttet, og hvilke angrep vil vi se? Maskinen kjører kun en nett- og SSH-tjener, men portskanning blir logget. Resultatet av forsøket/testen blir oppsummert her.

Postet 18. januar 2008 - 20:39.

Ingen kommentarer

Har du en kommentar?

(valgfritt felt)
(valgfritt felt)
Husk personlig info?
Merk: Alle HTML-tagger utenom <b> og <i> fjernes fra kommentarer. Du kan lage lenker ved å skrive URLen eller e-postadressen rett inn i teksten.

Søk

Drevet av PivotX - 2.3.11
XML: RSS-strøm (2.0)
XML: Atom-strøm